Verzenden, retourneren en betalen

Verzenden, retourneren en betalen bij Klikket.nl

Verzenden van de bestelling

  • Voor briefpost (post die door de brievenbus past) hanteren wij een tarief van 1,99 euro.
  • Pakketten kosten 7,95 euro
  • Bij een bestelling vanaf 100 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten.

De verzendkosten staan bij elk produkt vermeld.

Bevestigingsmail

Wanneer u een bestelling plaatst bij klikket.nl, krijgt u per email een orderbevestiging. Als u voor 23:45 uur bestelt, hebt u uw pakketje de volgende werkdag in huis (mits voorradig). Daarbij ontvangt u op de dag van verzending een email met een linkje naar de PostNL-website met het track en trace nummer. Hier kunt u uw pakketje op de voet volgen, en wordt u constant op de hoogte gehouden in welk stadium uw pakket zich bevindt. 

Retourneren

Indien u iets retourneert, graag uw ordernummer en overige benodigde gegevens zoals uw naam, adres en aankoop datum in een begeleidend schrijven toevoegen, dit maakt de afhandeling voor ons een stuk makkelijker en kunnen wij u sneller bedienen.

U kunt ook dit retourformulier gebruiken

Retourzendingen worden binnen een week afgehandeld. 

Retouradres:

Klikket

Prof. van Ginnekenstraat 7

4731 JX Oudenbosch

Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd een contactformulier invullen.

klikket.nl is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade van de opdrachtgever of derden, waaronder mede begrepen gevolgschade, immateriële schade, bedrijfs- of milieuschade, voortvloeiend uit het gebruik van de producten.

Betalen op de meest veilige manier

U kunt bij ons betalen via

  • iDeal
  • Betaal na ontvangst
  • Overschrijving per bank

klikket.nl maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om u de veiligste, best beveiligde winkel ervaring te bieden die mogelijk is. SSL technologie gebruikt encryptie voor gevoelige informatie zoals wachtwoorden en adresgegevens. De gehele webshop (dit wil zeggen het gedeelte waar de artikelen zich bevinden, uw persoonlijke informatie wordt ingevoerd en het betaalverkeer plaatsvindt) is beveiligd met SSL-verbindingen, zodat al uw informatie beveiligd is voor misbruik door derden.

Bankgegevens:

IBAN: NL33INGB0007067622